Werken bij Crehumus - Een betere bodem onder je bedrijf!

Werken bij Crehumus

Ben jij een bodemspecialist? Heb jij kennis van vele teelten? Mail ons je motivatie en c.v. Wij zoeken altijd nieuwe specialisten om samen met ons een sterk en energiek team te vormen. 

WIE ZIJN WIJ?

Crehumus is dé specialist én exclusief importeur van een unieke mix levende micro-organismen die de bodem herstellen en vitaler houden. Het concept voor een sterk en gezond gewas is compleet met onze eCeres plantversterking. De producten zijn duurzaam en verbeteren de bodem, het gewas en verhogen het bedrijfsresultaat. Crehumus is al ruim 5 jaar actief binnen de agrarische sector, voor alle teelten door heel Nederland en België. Wij onderscheiden ons door een hoog kwalitatief product, begeleiding en duidelijk advies. 

In de agrarische markt ziet men Crehumus opkomen, er is veel vraag naar ons product en wij zoeken daarom een enthousiaste medewerker die kennis heeft van de bodem met commerciële vaardigheden. 

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Heb jij de juiste skills en affiniteit en/of ervaring en wil jij een echte bodemverbeteraar worden?

Zijn passie en drive voor jou belangrijk? Zoek jij "vrijheid"? 

Reageer op de openstaande vacature:

Accountmanager teelt en bodem - Nederland

Accountmanager teelt en bodem


Zoek jij een uitdagende functie waarin je kennis van de bodem en commerciële vaardigheden kunt combineren? Dan is dit de geschikte functie voor jou!


​​

Wat ga je doen

Goed voorbereid stap jij ’s ochtends in de auto op weg naar de klantgesprekken die jij straks gaat voeren. Tijdens de gesprekken met de ondernemers ga je in op hun bedrijfsvoering en doelstellingen. Door jouw kennis van de bodem en de verschillende teelten, voorzie je de teler van advies op technisch vlak.

De functie bestaat enerzijds uit adviesgesprekken met bestaande klanten en anderzijds uit het werven van nieuwe klanten.


Wie zijn wij

Wij zijn een professioneel, jong en snelgroeiend bedrijf. Ons team is enthousiast en heeft passie voor de bodem, bodem verbeterende producten en de agrarische sector. Wij reizen door heel Nederland, maken kennis met telers van alle gewassen en helpen de telers om het beste uit hun bodem te halen en het bedrijfsresultaat te verhogen.  

Wat heb je in huis

  • HBO werk- en denkniveau, met voorkeur een afgeronde studie Tuin- en akkerbouw.
  • Commerciële instelling, je weet hoe je mensen moet overtuigen, je vindt het leuk om contacten te leggen, ziet kansen, neemt initiatief en kan snel schakelen.
  • Goede communicatieve vaardigheden, je bent niet bang om contact te leggen en je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift.
  • Analyserend vermogen en daar conclusies bij formuleren en omzetten in actie.
  • Leergierigheid en interesse in de ontwikkelingen in de agrarische markt.
  • Verantwoordelijkheid kunnen dragen voor het behalen van je persoonlijke verkooptargets.

Wat mag je verwachten

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende fulltime functie met werkzaamheden in alle gewassen. Het loon bestaat uit een vast deel (het basisloon) en een variabel deel (bonus).

Stuur je CV + motivatie
t.a.v. Jelina Beens naar: info@crehumus.nl


Postadres:
Crehumus B.V.
Postbus 1117
8300 BC Emmeloord