Nieuws - Een betere bodem onder je bedrijf!

Ontdek hoe Bactériosol werkt in de bodem

Telers vrezen wegvallen middelen

28-05-2019

Telers komen steeds meer in de knel doordat er een gat ontstaat tussen het wegvallen van gewasbeschermingsmiddelen en het beschikbaar komen van nieuwe oplossingen. Het nieuwe telen is je gewas weerbaar en gezond(sterk) maken zodat het bestendig is tegen invloeden van buitenaf.

Wij weten waar je als teler tegenaan loopt. 
Zoek jij een duurzaam alternatief voor je gewasbeschermingsmiddel?
Wij zijn uniek omdat onze eCeres plantversterking òf bodemverbetering meer dan 70 spoorelementen bevatten e n natuurlijke plantextracten. Dit maakt je plant weerbaar en sterk zodat je minder uitval hebt door aantasting en weersomstandigheden. Ga jij net als 400 andere telers in Nederland voor het totale concept bodemleven en plantversterking dan ben je pas echt goed voorbereid op het nieuwe telen.

https://www.nieuweoogst.nl/nieuws/2019/05/04/telers-vrezen-wegvallen-middelen?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief-04-05-2019

Crehumus bestaat 6 jaar

19-04-2019

Crehumus bestaat vandaag 6 jaar!
Bestel daarom tot en met 3 mei onze plantversterking eCeres Grow met 6% korting.

eCeres Grow bestaat uit spoorelementen. En beschermt tegen droogte, stress en insecten. eCeres Grow stimuleert een gezonde groei.

Duurzaamheidsbokaal 2018 voor Crehumus

15-10-2018

EMMELOORD - De duurzaamheidsaward van Noordoostpolder is dit jaar toegekend aan Crehumus in Emmeloord. Het bedrijf is gespecialiseerd in biologische bodemverbetering en plantversterking.

Ondernemer René den Boer kreeg de bokaal vrijdagavond 13 oktober uitgereikt door wethouder Anjo Simonse na het symposium van de Pioniers van de Toekomst, dat werd gehouden in Aeres MBO Emmeloord.

‘Een man uit Noordoostpolder, die vanwege zijn liefde voor de wijnbouw met zijn gezin naar Frankrijk trok. Maar hij ontdekte daar iets unieks om het bodemleven van organisch materiaal te voorzien. Die kennis heeft hij mee teruggenomen naar Noordoostpolder’, zo introduceert de wethouder Den Boer.

Lees verder