Akkerbouw en groenteteelt

Snelle groei dus mooi op tijd oogsten

Of je nu peen, uien, aardappelen, suikerbieten of graan verbouwt: elk gewas heeft zijn eigen specifieke benodigdheden. Toch hebben ze allemaal ook één ding gemeen: de basis voor hun groei is de bodem. Door juist de bodem te verbeteren, krijgt het gewas een meer gelijkmatige groei, meer weerstand en is je opbrengst niet alleen groter in kilo’s, maar ook hoger in kwaliteit.

Geen vlekje te bekennen en alles in de juiste maat

We hebben intussen al veel resultaten gezien. Gewoon de kas in, proberen en kijken. Paprika’s, tomaten, courgettes en komkommers zonder vlekje en mooi gelijk in groei. Het vervult je met trots, als je de teler daarbij kunt helpen.

Wim Kemper

Crehumus adviseur

Als korrels of vloeibaar

Bactériosol® is verkrijgbaar in diverse varianten. Als korrels voor in het substraat, of als poeder om in water te gieten of te vernevelen.
Praktisch in de praktijk, wel zo prettig.
In de praktijk bewezen.

Wat doet het?

Bactériosol® is de bodemverbeteraar die zich inmiddels ruimschoots heeft bewezen in de akkerbouw en bloembollenteelt, maar die ook werkt onder glas. Het verbetert elke teelt opnieuw en helpt aantasting door ziekten en plagen te voorkomen.

 

Bijkomende voordelen

Een kostenbesparing op gewasbeschermingsmiddelen.

Met Bactériosol® verbetert de beworteling en heeft de vrucht meer inhoud. We mogen er gerust van uitgaan dat ook paprika’s en komkommers langer de hoogste kwaliteit behouden en dat geldt misschien nog wel meer voor sla. Betere garantie dus naar veeleisende afnemers en minder verlies door uitval.

  •  

Onder het dak van de kas is het altijd prettig als je minder hoeft te spuiten. Bovendien is het goed voor het imago als ook gangbare bedrijven deels biologisch werken. Bactériosol is 100% biologisch, wat we inzichtelijk maken met dit SKAL-certificaat.

 

Praktijkvoorbeelden

Wil jij ook een topfitte bodem?

Mooie egale groei van paprika’s. Gelijkmatige groei en vochtopname van de komkommer geven een mooie rechte vrucht. Hoe leuk Albert Heijn het ook presenteert met de ‘Tweedekansjes’, uiteindelijk is de hoogste kwaliteit eindproduct mooier en lucratiever.

Je hoeft niet te stoppen met bespuiten.
Je zult vanzelf minderen

Praktijkvoorbeelden

Kijk op Bactériosol® en vraag een op maat gemaakte berekening aan om te kijken hoeveel het je eigen bedrijf en gewas kan opleveren.

Of lees eerst meer over EVR, ons 100% natuurlijke uitvloeier die kan worden toegevoegd bij gewasbespuiting.

Direct een afspraak maken voor een adviesgesprek mag ook natuurlijk.
Bel 088 – 188 06 00 om te horen op welke termijn we kunnen langskomen.